Leydi Di İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
2.5 IMDB Puanı 35 Görüntülenme

Leydi Di İzle

Yakın tarihte vizyona giren Leydi Di, sinema salonlarında seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatan yerli komedi filmidir. Yeminli mali müşavir Nevzat Kesik’in hayatına odaklanan hikayede ana karakterimizin oğlu Güven tarafından dolandırılması ile her şey bir anda değişir. Güven’in sevgilisi Maya da ortaklığın içindedir ve babasının müşterisini de birlikte hileli planla mağdur ederler.
Kaçmak için harekete geçen oğlu için işler o kadar kolay olmayacaktır. Nevzat ise işe müdahale eden polis, haklı, haksız ve mafya karşısında kendini trajikomik olayların içinde bulur. Leydi Di izle seçeneğiyle yeminli mali müşavirin oğlu tarafından dolandırılması ile yaşanan macera dolu anlara konuk olabilirsiniz.
Leydi Di Konusu
Leydi Di, yeminli ve dürüst mali müşavir Nevzat Keskin’in oğlu Güven tarafından dolandırılması ile başına gelen olayları konu alır. Ana karakterimizin babasının hayatını hileli bir planla birdenbire değişir. Güven’in büyük aşkı Maya da bu işin içindedir ve kendisi Leydi Di pavyonunda çalışır. İkili, mali müşavirin müşterisi Aziz’i de dolandırmasıyla daha da enteresan olaylar yaşanır.
Leydi Di pavyonu sakinleri, polis ve haklılar karşısında kaçmak o kadar kolay değildir. Bir yandan Nevzat’ın masumiyetini kanıtlamaya çalışması diğer taraftan da oğlu Güven’in kaçış yolu araması üzerine olaylar, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüvene dönüşür.
Oyuncu Kadrosu
Filmin oyuncu kadrosunda Mahir İpek, Ömür Arpacı, Safa Sarı, Arif Pişkin ve Özge Özder gibi isimler yer alır. Yapımın yönetmenliğini Kamil Aydın üstlenirken senaryosu Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın imzasını taşır. İzleyiciler tarafından merak edilen “Leydi Di ne zaman?” sorusuna ise 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girmiştir, şeklinde yanıt verilebilir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?