Yaren Leylek Filmi İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
49 Görüntülenme

Yaren Leylek Filmi İzle

Eser, genç Adem'in büyükannesi ve dedesinin evinde leylek Yaren ile tanışması ve bu dostlukla başlayan maceralarını konu alır. Adem, ailesine yeni bir kardeş katılacak olmasına henüz hazır hissetmez. Bu düşüncelerle baş etmeye çalışırken annesi Arzu ve babası Hakan ile birlikte babaannesinin evine gelir. Burada dedesinin dostu olan leylek Yaren'le tanışır. Bu karşılaşma, Adem'in hayatında beklenmedik serüvenlerin kapısını aralar. Yaren ile kurduğu arkadaşlık, Adem’in içsel yolculuğuna rehberlik ederken ona yeni deneyimler kazandırır. Yaren Leylek filmi izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Yaren Leylek Filminin Konusu
Yapım, gerçek hayattaki Adem Yılmaz ve Yaren isimli leylek arasındaki dostluktan esinlenilmiştir. Filmin başında genç Adem, annesi Arzu ve babası Hakan’la beraber babaannesinin yaşadığı yere gelir. Burada Yaren isimli leylekle tanışan Adem, zaman içerisinde kuzeni Kerem ve arkadaşı Derya ile yakın bir bağ kurar.

Babası Hakan’la amcası Kartal arasında yıllardır süren bir küslük olan Adem, onların aksine kuzeniyle olan arkadaşlığını güçlendirir. Kerem ve Derya, leylekler için yuva yapmaya çalışan İlyas karakterinin işini zorlaştırır. Bir gece gözüne uyku girmeyince yuvanın olduğu yere giden ana karakterimiz ise düşmekte olan yumurtayı kırılmadan kurtarır ve olaylar gelişir.
Oyuncu Kadrosu
Komedi ve macera unsurlarını barındıran yapımda Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir yer alır. Ayrıca Emir Ali Doğrul, Ayfer Tokatlı, Kıvanç Talu ve Cenk Gürpınar da eserin oyuncu kadrosunda rol alan isimlerdendir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?