Savaş Vadisi Filmi İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 109 Görüntülenme

Savaş Vadisi Filmi İzle

Cesur Yürek ve Mad Max serisinin efsanevi yıldız oyuncusu Mel Gibson’un yönettiği proje, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen epik bir tarihi dramdır. Yapım, 2017 senesinin Oscar ödüllerinde “En İyi Film” ve “En İyi Yönetmen” olmak üzere altı dalda adaylık elde etmiş, “En İyi Kurgu” ve “En İyi Ses Miksajı” dalında ise ödüller kazanmıştır. Amerikan Ordusu’nda görev alan vicdani retçi Desmond T. Doss’a odaklanan eseri Savaş Vadisi film izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Savaş Vadisi Konusu
İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan Ordusu’nda yer alan genç asker Desmond T. Doss, Okinawa Savaşı’nda görevlendirilir. Yanlışlıkla küçük kardeşini öldürmenin ucundan dönen Desmond, savaşmayı ve silah kullanmayı reddeder ve vicdani retçi olur. Çok geçmeden ABD Pearl Harbor saldırısıyla karşı karşıya kalır ve savaş şiddetlenir.

Desmond, orduya sıhhiyeci olarak katılmaya karar verir. 75’e yakın kişiyi kurtaran ana karakterimiz, Amerika’nın Onur Madalyası kazanan ilk vicdani retçisi olarak tarihe geçer. Destansı olduğu kadar dokunaklı bir kahramanlık hikâyesi anlatan projeye Savaş Vadisi izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Oyuncu kadrosunda Vince Vaughn, Teresa Palmer, Hugo Weaving ve Sam Worthington gibi isimlerin yer aldığı eserde Desmond Doss’u Örümcek Adam filmleriyle tanıdığımız genç yıldız Andrew Garfield canlandırmıştır. Hem oyunculuğu hem de yönetmenliğiyle Hollywood sinemasının efsanevi isimlerinden biri haline gelen Mel Gibson, yapımla on yıl aradan sonra beyazperdeye dönmüştür.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?