Spartacus Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.5 IMDB Puanı 117 Görüntülenme

Spartacus Film İzle

Sinema tarihinin efsane yönetmenlerinden Stanley Kubrick’in kült filmi, bir köle olarak satılan Spartacus'un hikâyesine odaklanır. Amerikan sinemasının kurucu isimlerinden Kubrick’in politik bir eleştiri olarak çektiği yapımı Spartacus film izle seçeneğiyle seyrederek maceraya ortak olabilirsiniz.
Spartacus Filmi Konusu
Bir savaş sırasında esir düşen başrolümüz, Romalılara köle olarak satılır. Çok geçmeden sahibinin elinden kaçmayı başaran cesur kahraman, kiralık asker olarak çalışmaya başlar. Genç asker çok geçmeden bir gladyatör okuluna satılır ve orada başka kölelerle tanışıp arkadaş olur.

Asıl amacı kölelik düzenine isyan etmek ve arkadaşlarını örgütlemektir. Sırada zincirlerinden kurtulmak için bir ayaklanma başlatmak vardır ancak özgürlük mücadelesi o kadar da kolay olmayacaktır. Roma generali Crassus, ana karaktere meydan okur. Kahramanımız, kendisinin ve arkadaşlarının özgürlüğünü savunmak için amansız bir mücadeleye girişir. Ana karakterimizin destansı hikâyesine Spartacus Türkçe Dublaj film İzle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Film Hakkında İlginç Bilgiler
Senaristliğini Dalton Trumbo’nun üstlendiği proje, Amerika’nın karanlık siyasal geçmişine göndermelerde de bulunur. 1940’lı yıllarda komünist olmakla suçlanan yazar, McCarthy yönetimi tarafından mahkum edilmiştir. Başrolünde Hollywood’un usta oyuncularından Kirk Douglas’ın yer aldığı Spartacus, Trumbo’nun hikâyesinin açığa çıkmasını sağlar.

Kubrick, Soğuk Savaş’ın etkisi altındaki ABD’de artan siyasi baskıları eleştirmek için hikâyeyi beyazperdeye uyarlar. Usta oyuncu Kirk Douglas’ın dünyaca tanınmasına yardımcı olan prodüksiyon, savaş karşıtı anlatılarıyla öne çıkan Kubrick sinemasının da kilometre taşlarından biridir. Destansı filmi Spartacus film 2011 izle seçeneğiyle deneyimleyebilirsiniz.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Spartacus: Blood and Sand

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?