Real Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.7 IMDB Puanı 327 Görüntülenme

Real Film İzle

Çin ve Güney Kore ortaklığında beyazperdeye aktarılan Real, sıra dışı hikayesiyle dikkat çekmeyi başarmıştır. Yer altı dünyasında önemli bir isim olan Jang Tae Young, tetikçi olarak görev alır. Kumarhane sahibi olmak için çalışan başrol, aldığı tüm işleri üstün başarı ve titizlikle gerçekleştirir. Olaylar karşısında soğukkanlı duruşunu kaybetmeden azimle çalışır. Bu amacına her gün daha da yaklaşırken karşısına çıkan olaylar bambaşka bir yöne sürükler. Kore sinemasında önemli bir yere sahip olan yapıma Real film izle seçeneğinden ulaşarak aksiyon dolu maceraya ortak olabilirsiniz.
Real Filmin Konusu
Suç dünyasında popülerlik elde eden tetikçi, kurduğu hayalinin peşine düşer. Yaptığı her işte amacına bir adım daha yaklaşırken karşısına çıkan bir muhabir kurduğu tüm dengeyi altüst eder. Tetikçinin elde ettiği her şeyi geri alma arzusuyla hareket eden muhabir, geçmişindeki tüm suçları ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar. Aksiyon sahnelerinin ustalıkla harmanlandığı eser, oyuncuların başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplamıştır.
Real Filmi Oyuncu Kadrosu
Lee Sa-rang’ın yönetmenliğini üstlendiği projenin çekimleri 2016 yılında başlamıştır. 2017 yılında izleyiciyle buluşan yapım, gişede büyük başarı elde etmiştir. Bunun yanı sıra Tayvan, Japonya, Hong Kong gibi pek çok ülkede gösterime girmiştir. Başrolünü Kim Soo-Hyun’un oynadığı eserin oyuncu kadrosunda Sung Dong-il, Lee Sung-min ve Woo-jin gibi birbirinden yetenekli isimler yer alır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?