3391 Km Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
3.9 IMDB Puanı 475 Görüntülenme

3391 Km Film İzle

Beyza Alkoç’un aynı isimli romanından uyarlanan 3391 Km, özellikle gençlerin dikkatini çekecek bir hikayeye sahiptir. Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek oturur. Filmin senaryosunu Fulya Özcan yazmıştır. 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren ve bir saat 49 dakika süren yapım ilginizi çektiyse 3391 Km film izle seçeneğinden yararlanabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
3391 Km filminin kadrosunda oldukça genç isimler yer alır. Z kuşağının adından bahsettirmeye başlayan aktörlerinden birisi olan Ahmet Haktan Zavlak, Ege karakterine hayat verir. 2003 doğumlu Derya Pınar Ak, güzelliğinin yanı sıra oyunculuktaki başarısıyla da dikkat çeker. İzleyicilerin dizilerden tanıdığı Melda Pekcan da Ege’nin annesi rolünde karşımıza çıkar.
3391 Km Filmi Konusu
İzmir, ismini yaşadığı şehirden alan henüz 18 yaşındaki güzel ve genç bir kızdır. Yaşıtlarına kıyasla hayatı ciddiye alan ve hedefleri olan biridir. Eğitimine odaklı bir yaşam sürerken tesadüfen Ege’yle tanışır. Sosyal medya aracılığıyla birbirlerini bulan ikili, sohbet etmeye başlar. Kısa süre içerisinde kaynaşan Ege ve İzmir, aşkın mesafelerden bağımsız olduğunu kanıtlar.
İki gencin hayatı, her zaman olumlu gitmez. Zaman içerisinde özellikle İzmir’in başına kötü şeyler gelir. Ege, hiç yüz yüze görüşmediği kız arkadaşını korumak için farklı olaylara dahil olmak zorunda kalır. 3391 Kilometre filmi izle Full HD Türkçe dublaj seçeneğiyle sizlere sunulan bu yapım, aşkın ve sevginin gücünü gösterir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?